Мбапе: Није важно за кога играм, желим да побеђујем

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 13:04

Мбапе: Није важно за кога играм, желим да побеђујем

Репрезентативац Француске и фудбалер Парис Сен Жермена Килијан Мбапе изјавио је да постоји могућност да му је ово последње сезона у Лиги 1, преноси „Франс Фудбал“. Фото: Танјуг/AP/Christophe Ena Мбапе има уговор са шампионом Француске до 30. јуна наредне године. Он је пре неколико недеља >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поручио челницима клуба да не жели да продужи сарадњу са клубом из Париза до 30. јуна 2025. Француски медији подсећају да то у пракси значи да би Мбапе могао на крају наредне сезоне да напусти ПСЖ без обештећења.
„Разлози због којих верујем да ми је ово последња сезона у Лиги 1? Врло је једноставно, ја сам такмичар. Када играм, желим да победим. Није важно за кога играм, није битно чији дрес носим, није важно где играм, није важна година, никад немам мира када је то у питању. Само желим да побеђујем. Никад нисам задовољан. Желим да освојим Лигу шампиона“, изјавио је Мбапе.
Додаје да не зна шта је потребно ПСЖ-у да би освојио пехар Лиге шампиона.
„То није питање за мене. Морате то да питате људе који састављају тим, који организују екипу, који граде клуб. Ја се само трудим да пружам најбоље што могу. Бољи сам играч него што сам био, први стрелац сам пету сезону заредом у Лиги 1. Критике кажу да могу и боље. Понекад у фудбалу суочите са оним што се зове стаклени плафон. Због тога то није питање за мене, већ за оне изнад мене“, закључио је Мбапе.
Andrija Radulović novi član Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мбапе: Није важно за кога играм, желим да побеђујем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.