Већи број возила на ауто-путевима, на појединим деоницама измене због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jul.2023, 12:45

Већи број возила на ауто-путевима, на појединим деоницама измене због радова

Сезона путовања и годишњих одмора у дане викенда доноси већи број возила на аутопутевима и главним путним правцима, када су задржавања на граничним прелазима и најдужа, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије. Фото: Pixabay/MonikaP
Према последњим информацијама добијеним од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

На Хоргошу путничка возила чекају 60 минута, на Градини 40 минута Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, саопштило је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Према информацијама Управе граничне полиције Републике Србије, на граничном прелазу Хоргош путничка возила и аутобуси на улазу чекају 60 минута, путничка возила на Градини на излазу чекају 40 минута, на граничном прелазу Гостун на излазу 30 минута, а на Прешеву на излазу 15 минута. На теретним терминалима наших граничних прелаза нема задржавања.
Измене на појединим деоницама путева због радова На аАуто-путу Е-75, од петље Бубањ Поток до пумпе НИС, на снази је измена режима саобраћаја у оба смера због радова на редовном одржавању 9. јула, од 5 до 13 часова.
Радови ће се изводити у разделном појасу и за саобраћај ће бити затворене претицајне саобраћајне траке у дужини од 3 километра. Затим ће се изводити радови на спољној банкини и за саобраћај ће бити затворене траке за спора возила у дужини од 5 километара, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије.
На ауто-путу Е-75, зона петље Батајница – у току су до 12. јула, до 12 часова радови на рехабилитацији леве коловозне траке. Саобраћај на десној коловозној траци је двосмеран, па се у смеру Нови Сад – Београд саобраћај одвија возном и зауставном саобраћајном траком. Претицајна трака је затворена и намењена за саобраћај Београд – Нови Сад.
У смеру Београд – Нови Сад за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака. Саобраћај се одвија претицајном траком супротног смера и зауставном и изливно-уливним тракама у смеру кретања. На рампи Београд-Земун/Панчево саобраћај се одвија нормално, а рампа Земун/Панчево-Нови Сад је затворена за саобраћај.
На путу Врбас – Савино Село на снази је обустава саобраћаја због изградње брзе пруге, Нови Сад – Келебија, подвожњак, до 09. јула. Преусмерење саобраћаја преко Куле и Савиног Села.
Весић: Србија се прикључила програму “CARE” – ЕУ бази података за несреће на путевима

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Већи број возила на ауто-путевима, на појединим деоницама измене због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.