Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 20:40

Циципас после преокрета елиминисао Мареја, у трећем колу против Ђереа

Грчки тенисер Стефанос Циципас пласирао се у треће коло Вимблдона пошто је после четири часа и 43 минута, у мечу који је трајао два дана, победио Британца Ендија Мареја резултатом 3:2 (7:6 (7:3), 6:7 (2:7), 6:4, 7:6 (7:3), 6:4). Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Меч је почео у четвртак, кад је био прекинут >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << код вођства Мареја 2:1. Даашњи наставак је у потпуности припао Грку, који је био бољи од противника упркос чињеници да се цео стадион био против њега. Мареју подршка са трибина ипак није помогла, па је двоструки шампион Вимблдона заустављен већ у другој рунди.
Противник Циципасу у трећем колу биће српски тенисер Ласло Ђере.
Alkaraz preko Milera do trećeg kola Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Циципас после преокрета елиминисао Мареја, у трећем колу против Ђереа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.