Вучевић и Глишић обишли чланове СНС-а у Поморавском и Шумадијском округу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 20:00

Вучевић и Глишић обишли чланове СНС-а у Поморавском и Шумадијском округу

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и председник ИО СНС-а Дарко Глишић данас су наставили разговоре са чланством градских и општинских одбора посетом Јагодини и Крагујевцу. Фото: Танјуг/СТР „Конструктиван разговор и у доброј атмосфери руководство СНС-а је имало >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са члановима Поморавског и Шумадијског округа“, навео је Вучевић на Инстаграму.
Како се наводи, том приликом истакнуто је да је СНС спремна да и даље буде „мотор и снага развоја Србије“.
„Постоји одлучност и воља да наставимо да радимо са нашим народом, да будемо свакодневно присутни у свакој улици, у сваком месту, да будемо уз свој народ и са својим народом“, рекао је Вучевић.
Фото: Танјуг/СТР Он је додао да докле год СНС буде тако радила, она ће бити политички непобедива.
„Уједно, бићемо најјачи гарант и ослонац и председнику Републике Александру Вучићу у одбрани отаџбине. Нека живи наша Српска напредна странка. Живела наша лепа отаџбина Србија“, поручио је Вучевић.
Održana završna vežba kadeta na Pasuljanskim livadama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић и Глишић обишли чланове СНС-а у Поморавском и Шумадијском округу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.