Измене на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 19:37

Измене на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-75, зона петље Батајница, до 12. јула у току су радови на рехабилитацији леве коловозне траке, па је саобраћај на десној коловозној траци двосмеран, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: Градске инфо У смеру Нови Сад – Београд саобраћај се одвија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << возном и зауставном саобраћајном траком. Претицајна трака је затворена и намењена за саобраћај Београд – Нови Сад. У смеру Београд – НовиСад за саобраћај су затворене претицајна и возна саобраћајна трака. Саобраћај се одвија претицајном траком супротног смера и зауставном и изливно-уливним тракама у смеру кретања.
На рампи Београд-Земун/Панчево саобраћај се одвија нормално, а рампа Земун/Панчево – Нови Сад је затворена за саобраћај.
На путу Башаид – Меленци у току су радови на рехабилитацији, до 12. септембра, до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила.
На Панчевачком мосту, ка Панчеву, у току су радови на поправци оштећења, до 05. новембра, од 20 до 5 часова, уз затварање десне саобраћајне траке. Саобраћај се одвија левом саобраћајном траком.
На путу Стари Жедник – Чантавир, због радова на рехабилитацији пута, до 04. августа саобраћај је регулисан семафорима и адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
На путу Врбас – Савино Село на снази је обустава саобраћаја због изградње брзе пруге Нови Сад – Келебија, подвожњак, до 09. сптембра. Преусмерење саобраћаја је преко Куле и Савиног Села.
Tehnički pregled moguć i za vozila bez katalizatora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.