Руди Фернандез следеће године завршава репрезентативну каријеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 19:24

Руди Фернандез следеће године завршава репрезентативну каријеру

Шпански кошаркаш Руди Фернандез рекао је данас за дневник „Диарио де Мајорка“ да ће следеће године после Олимпијских игара окончати изузетно богату репрезентативну каријеру. Фото: fiba.basketball Фернандез (38) је рекао да жели да испуни обећање дато оцу који је преминуо прошле године.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Обећао сам оцу да ће Олимпијске игре у Паризу бити моје последње репрезентативно такмичење“, рекао је Фернандез.
Кошаркаш Реала је са репрезентацијом Шпаније два пута био првак света, 2006. и 2019. године, и четири пута првак Европе (2009, 2011, 2015. и 2022).
Освојио је и два олимпијска сребра (2008. и 2012) и једну бронзу (2016). Са Европских првенстава има и сребро 2007. и бронзу 2013. године.
Hurkač u trećem kolu Vimbldona, čeka pobednika meča Đoković – Vavrinka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руди Фернандез следеће године завршава репрезентативну каријеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.