Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 18:31

Милан Кркобабић: Ускоро ће бити додељена двехиљадита кућа на селу

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић најавио је данас да ће ускоро бити додељена и двехиљадита кућа на селу, након што је потписан још 151 уговор за доделу бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом у свим крајевима Србије. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Захваљујући >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Програму Министарства за бригу о селу, само од почетка ове године 260 сеоских кућа са окућницом добило је нове станаре, саопштило је Министарство.
Данашњим потписима на уговоре обезбеђен је кров над главом за још 229 људи и 103 деце, а како је наведено, међу данашњим добитницима је 80 парова, 16 самохраних родитеља и 55 појединаца.
Ministar Gašić potpisao Memoradum o jačanju saradnje sa Austrijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милан Кркобабић: Ускоро ће бити додељена двехиљадита кућа на селу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.