Бајден најављује план за снижавање трошкова здравствене заштите

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 18:05

Бајден најављује план за снижавање трошкова здравствене заштите

Амерички председник Џо Бајден најавио је данас план за снижавање трошкова здравствене заштите и заштиту потрошача од превара и накнада осигуравајућих компанија. Фото: Танјуг/АР/Susan Walsh У оквиру новог плана, осигуравајућим кућама ће бити онемогућено да Американцима доставе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << рачуне за неочекиване трошкове, а скоро 19 милиона старијих особа уштедеће 400 долара на годишњем нивоу због проширења листе лекова који могу да се добију на рецепт, наводи се у саопштењу Беле куће.
Додаје се да ће први пут у историји САД бити спроведена истрага да ли пружаоци здравствених услуга крше закон и постојећа правила о заштити потрошача када их подстичу да купују одређене производе.
У саопштењу Беле куће се истиче да медицинске кредитне картице и позајмице често доводе до већих трошкова, а да потрошачи тога нису ни свесни.
Наводи се да је ово последња у низу акција америчке администрације у борби против скривених накнада у свим индустријама.
Putin: Neke zemlje pokušavaju da stvore probleme Rusiji, ali neće uspeti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајден најављује план за снижавање трошкова здравствене заштите се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.