Министар Гашић потписао Меморадум о јачању сарадње са Аустријом

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 17:01

Министар Гашић потписао Меморадум о јачању сарадње са Аустријом

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић данас је у Бечу, потписао Меморандум о разумевању о јачању трилатералне сарадње у области ефикасне борбе против илегалних миграција са министром унутрашњих послова Аустрије Герхардом Карнером и замеником министра унутрашњих послова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мађарске Бенцем Ретваријем. Фото: Танјуг/Председништво Србије/Димитрије Голл Тим меморандумом додатно ће се унапредити сарадња у очувању безбедности граница, сузбијања ирегуларних миграција и кријумчарења људи и осим што предвиђа интензивирање активности полиција држава потписница омогућиће укључивање других земаља погођених ирегуларним миграцијама.
Меморандум је потписан у оквиру трећег трилатералног састанка Мађарске, Србије и Аустрије којем су присуствовали највиши званичници ових држава, наводи се у саопштењу МУП-а Србије.
Министар Гашић присуствовао је и састанку министара спољних и унутрашњих послова Србије, Мађарске и Аустрије на којем је Србија похваљена за постигнуте резултате у борби против ирегуларних миграција.
Vučić u Beču: Rešili smo pitanje gasa zahvaljući mađarskim prijateljima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министар Гашић потписао Меморадум о јачању сарадње са Аустријом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.