Медведев и Руне обезбедили пласман у треће коло Вимблдона

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 16:38

Медведев и Руне обезбедили пласман у треће коло Вимблдона

Руски тенисер Данил Медведев пласирао се у треће коло Вимблдона, пошто је данас био бољи од Француза Адријана Манарина са 3:0 (6:3, 6:3, 7:6). Меч је трајао два сата и 28 минута. Фото: Танјуг/AP Photo/Charles Krupa У прва два сета Рус је лако дошао до по два брејка и тако осигура вођство од 2:0 у сетовима.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Током трећег сета који је прекинут јуче и настављен данас, брејк на обе стране донео је тај-брејк трећег сета, у којем је Медведев славио са 7:5.
У другом колу руски тенисер ће играти против Мађара Мартона Фучовича.
Дански тенисер Холгер Руне пласирао се у треће коло Вимблдона, након што је данас после два сата и 38 минута елиминисао Шпанца Роберта Карбаљеса Баене резултатом 3:0 (6:3, 7:6 (7:3), 6:4).
У првом сету Руне је имао падове у игри и након што је вратио брејк у четвртом гему, још два пута је одузео сервис противнику и освојио сет.
Други сет решен је у тај-брејку који је Руне добио 7:3. У трећем сету поновила се игра из првог сета. Руне је морао да јури заостатак и да враћа брејк, након чега је везао три освојена гема и победио у мечу.
Наредни Рунеов противник биће победник дуела Алехандра Давидович Фокина – Ботик Ван де Зандшулп.
Viktor Troicki objavio širi spisak Dejvis kup reprezentacije Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медведев и Руне обезбедили пласман у треће коло Вимблдона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.