Ердоган би могао да се састане са Путином после сусрета са Зеленским

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 16:01

Ердоган би могао да се састане са Путином после сусрета са Зеленским

Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган могао би да се састане са председником Русије Владимиром Путином после данашњег разговора са украјинским лидером Володимиром Зеленским, јавила је турска телевизија „А абер“. Фото: Танјуг/Turkish Presidency Pool Photo via AP Како преноси ова телевизија, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << састанак се неће нужно одржати у Турској, али ће бити лицем у лице, пренео је ТАСС.
Турски лист „Хуријет“ објавио је раније данас да ће Ердоган током састанка поново понудити Зеленском своје услуге као посредника за мировно решење између Москве и Кијева.
На дневном реду биће и размена ратних заробљеника између Русије и Украјине, а двојица лидера ће разговарати и о продужењу споразума о житу након што он истекне 17. јула.
Ердоган скоро на сваком међународном скупу истиче да је Турска једина земља која води дијалог и са Русијом и са Украјином, спроводи иницијативе за решавање горућих питања и да ће наставити да води уравнотежену политику, навела је агенција.
Orban: Zahvalan sam Vučiću na saradnji kada je reč o gasu i na dobrim odnosima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ердоган би могао да се састане са Путином после сусрета са Зеленским се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.