Ђиђи Датоме одлучио да оконча професионалну каријеру

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 15:51

Ђиђи Датоме одлучио да оконча професионалну каријеру

Италијански кошаркаш Ђиђи Датоме објавио је данас да је одлучио да оконча професионалну каријеру. Фото: fiba.basketball Искусни Италијан је играо за Монтепаски, Скафати, Виртус, Рому, Детроит, Бостон, Фенербахче и Армани.
Док је играо за Фенербахче, 2017. године је са турским тимом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << освојио Евролигу. Претходне три сезоне је играо за Армани, са којим је три пута био шампион Италије и једном учесник Ф4 Евролиге.
За репрезентацију Италије играо је на Европским првенствима од 2007. до 2017. године.
Tonali: Odlazak iz Milana najteži izbor u profesionalnoj karijeri

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиђи Датоме одлучио да оконча професионалну каријеру се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.