РФ ПИО: Пријава за Пензионерске картице и у Банци Поштанској штедионици

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 15:00

РФ ПИО: Пријава за Пензионерске картице и у Банци Поштанској штедионици

Пензионерске картице Фонда ПИО и даље у великој мери заокупљају пажњу јавности. Привредни субјекти су активни у потписивању споразума са Фондом и понуди погодности за кориснике картица, а корисници се пријављују за картице. Фото: РФ ПИО Пријаве се раде електронски, а корисници >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који не могу то сами да ураде, могу да дођу у било коју организациону јединицу Фонда, а од недавно могу да се пријаве и преко Банке Поштанске штедионице.
Банка Поштанска штедионица је препознала могућност да се активно укључи у пројекат Пензионерских картица Фонда ПИО и понудила опцију пријава коју би за пензионере обављали запослени у Банци, на више од 200 локација у Србији.
Пензионери  који се до сада нису пријавили, а нађу се у Банци Поштанској штедионици, могу затражити од шалтерских службеника Банке да их пријаве. На овај начин поједностављен је и олакшан процес подношења захтева за Пензионерске картице.
Како је пре два дана изјавио директор Фонда ПИО Реља Огњеновић, приликом потписивања споразума о сарадњи са апотекарским установама, од 15. марта, када је почела пријава пензионера за Пензионерске картице, до данас је у бази евидентирано преко 640.000 заинтересованих корисника, односно 40 одсто укупног броја оних који имају право да се пријаве.
– Борба за бољи живот пензионера за нас је императив и поред повећања пензија, које је обезбедила Влада Републике Србије, и на овај начин гледамо да олакшамо свакодневни живот пензионера и да они данас живе боље него што су живели јуче – рекао је директор Огњеновић.
Из Фонда подсећају кориснике да примена Пензионерских картица почиње од 1. октобра.
Tehnički pregled moguć i za vozila bez katalizatora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РФ ПИО: Пријава за Пензионерске картице и у Банци Поштанској штедионици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.