Како да изгледате млађе на фотографијама?

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 14:01

Како да изгледате млађе на фотографијама?

Ако желите да на фотографијама изгледате млађе једну ствар би требало да избегавете. Фото: Pixabay/geralt Наиме, истраживања показују да нас смејање, већини вероватно омиљена радња, чини старијим око 3,5 године.
Истраживачи су показали волонтерима фотографије 30 мушкараца и жена, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који су се или смејали, или глумили изненађење, или пак имали неутралан израз лица.
Модели су имали у просеку 25 година, а од волонтера је тражено да пробају да погоде њихову старост. Онима који су се смејали дали су у просеку 28 и по година, онима који су имали неутрални израз лица 27 и по, а онима који су глумили изненађење 26 и по година.
Зато би, ако желите да изгледате млађе на фоткама, требало да вежбате израз изненађења, који „развлачи“ и затеже боре, чинећи их мање видљивим.
Da li znate zašto korpa za veš ima rupe?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да изгледате млађе на фотографијама? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.