Забрана точења горива можда ће утицати на саобраћај националне авио компаније

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 13:56

Забрана точења горива можда ће утицати на саобраћај националне авио компаније

Ер Србија саопштила је данас да због данашње забране точења горива на београдском аеродрому „Никола Тесла“ услед неповољних временских услова, као и последичног губљења аеродромских слотова, може доћи до утицаја на саобраћај те компаније. Фото: Танјуг/Ана Спремо Како се наводи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у саопштењу те српске националне авио-компаније, надлежне службе Ер Србије предузимају све што је у њиховој моћи да се очува редовност саобраћаја, у складу са планираним редом летења.
Додаје се да се за више информација, путници могу обратити Контакт центру Ер Србије на 0800 111 528 из Србије, на +381 11 311 21 23 из иностранства, или посетити сајт аирсербиа.цом или странице Ер Србије на друштвеним медијима.
Из компаније наглашавају да је безбедност путника и чланова посаде најважнији приоритет за Ер Србију.
Tviter preti da će tužiti kompaniju Meta zbog nove platforme Treds

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Забрана точења горива можда ће утицати на саобраћај националне авио компаније се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.