Бајкери из више градова Србије кренули на КиМ у хуманитарну акцију

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 12:34

Бајкери из више градова Србије кренули на КиМ у хуманитарну акцију

Више мото удружења из Србије кренуло је на КиМ како би уручили хуманитарну помоћ за две породице из Косовске Митровице и за обнову цркве на брду изнад Звечана. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Двоточкаши су се окупили на редовном зборном месту, испред Скупштине Србије, а онда су познатом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << стазом кренули до Рашке, а потом даље до Митровице.
Организатор Бајк рок мисије Милић Радевић рекао је да већ 18 година постоји ова акција чији је циљ пружање подршке српском народу на КиМ и хуманитарне помоћи свима којима је потребно.
„Чекају нас бајкери на више места које смо одредили – код Лозовичке чесме, Баточине, Крагујевца, Краљева, све до Рашке, где ћемо имати централни скуп одакле ћемо сви скупа поћи на административни прелаз. Ми желимо да покажемо свету да је КиМ српска света земља – срце Србије. Уколико пређемо административни прелаз имамо заказан скуп у средњој школи у Косовској Митровици, код стадиона. Идемо да пружимо подршку нашој браћи“, рекао је он.
Фото: Танјуг/Зоран Жестић Ове године нема бендова и музике, рекао је Радевић.
У хуманитарну вожњу до КиМ су кренуле мајка и ћерка Бранка и Валентина Словић.
„Ја у суштини увек ширим љубав, а надам се да ће им значи ово што ћемо доћи и да ћемо им унети другу боју у свакодневни живот. Били смо увек лепо дочекани“, поручила је Бранка. Бранкина ћерка Валентина истакла је да јој је ово трећи пут да одлази на КиМ и да је први пут била када је има шест година.
„Послала бих поруку да смо сви један народ и да треба да будемо заједно, рекла је Валентина Словић.
Kako sa decom preko granice? Detaljan vodič kada vam je potrebna saglasnost, a kada ne

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бајкери из више градова Србије кренули на КиМ у хуманитарну акцију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.