Добри услови за вожњу, без гужви на граничним прелазима

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 09:30

Добри услови за вожњу, без гужви на граничним прелазима

У Србији је јутрос саобраћај умереног интензитета, али се с приближавањем викенда све више возила са страним регистарским таблицама креће ка Бугарској, Северној Македонији и Црној Гори, па је неопходна пажљивија вожња, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Порчић
Према информацијама граничне полиције, добијеним у 5.45 часова, путничка возила се највише задржавају на граничном прелазу Градина, на излазу, где се чека један сат, док је на прелазу Прешево задржавање на излазу из Србије 20 минута.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.
Вучић на трилатералном самиту у Бечу, увече у Београду са Рамом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Добри услови за вожњу, без гужви на граничним прелазима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.