Твитер прети да ће тужити компанију Мета због нове платформе Тредс

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jul.2023, 08:10

Твитер прети да ће тужити компанију Мета због нове платформе Тредс

Твитер је запретио да ће тужити власника Фејсбука Марка Закерберга и компанију Мета због оснивања нове платформе Тредс. Фото: Unsplash/rswebsols Компанија је упутила писмо Закербергу, у којем га је упозорила да намерава да стриктно спроводи своја права интелектуалне својине, пренео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је сајт Семафор који се позвао на писмо адвоката Твитера Алекса Спира.
„Захтевамо да Мета одмах предузме кораке да престане да користи било какве Твитерове пословне тајне или друге високо поверљиве информације”, написао је Спиро у писму, преноси Скај њуз, јавља Танјуг.
Спиро је оптужио Мету да је ангажовала бивше запослене на Твитеру који су „имали и имају приступ Твитер пословним тајнама и другим високо поверљивим информацијама”. На то је портпарол Мете Енди Стоун одговорио у објави на Тредсу да нико у инжењерском тиму те друштвене мреже није бивши радник Твитера.
Власник Твитера Илон Маск раније је, поводом лансирања „Тредса”, навео на Твитеру да је „конкуренција у реду, варање није”. Закерберг је раније у четвртак саопштио да нова апликација „Тредс” већ има 30 милиона корисника.
Oko 345.000 poljoprivrednika koristi e-agrar

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Твитер прети да ће тужити компанију Мета због нове платформе Тредс се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.