Како да опеглате гардеробу када немате пеглу при руци?

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 14:10

Како да опеглате гардеробу када немате пеглу при руци?

Постоји неколико трикова за решавање овог проблема! Без обзира да ли волите да пеглате или не, неки одевни предмети једноставно изгледају боље када су  опеглани. Фото: Pixabay/jarmoluk Прво што ми падне на памет су кошуље или панталоне са линијом, које ако су изгужване одају утисак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неугланцане и једноставно немају свој пуни потенцијал ако на њима има велики набор.
Наравно, прво и логично решење је пегла, али шта ако сте у журби или сте у ситуацији да је једноставно немате при руци? Постоји неколико трикова за решавање овог проблема! У пари је спас! Немате пеглу при руци? Нема проблема!
Једна од најпоузданијих метода за исправљање одеће је топли туш. Оно што треба да урадите је да затворите купатило у којем се налазите што је више могуће (мислите на врата, прозоре и друге изворе ваздуха) и укључите туш на највишој температури да се просторија напуни паром, а након неколико минута набори ће почети да се изглађују због паре. По истој логици, ако не желите или нисте у могућности да испарите свој изгужвани комад одеће, можете да укључите чајник и усмерите пару ка наборима одеће. Будите веома опрезни да се не опечете!
Фен за косу или пегла Трећа опција је фен за косу – набор на одећи лагано навлажите водом и фен усмерите на то место. Ако вам је при руци пегла за косу, она може, осим на коси, да испегла мале наборе на одећи. Пре употребе пегле за косу на одећи, обришите пеглу док је хладна тако да на одећи не остану трагови. Иако пегла неће испеглати целу одећу, она може помоћи код набора око ивица кошуље или хаљине.
Pegla vam ostavlja fleke na odeći? Očistite je uz pomoć ovoga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да опеглате гардеробу када немате пеглу при руци? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.