Сполстра: Физички смо потучени, просто су нас угурали у рекет

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 11:21

Сполстра: Физички смо потучени, просто су нас угурали у рекет

Тренер кошаркаша Мајамија Ерик Сполстра изјавио је након треће финалне утакмице НБА лиге да је његов тим синоћ физички потучен, преноси НБА ТВ. Фото: Танјуг/AP Photo/Rebecca Blackwell Кошаркаши Денвера направили су „брејк“ у Мајамију и победом 109:94 повели са 2:1 у великом финалу НБА лиге.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „У финалу једноставно морате да очекујете играче са елитним талентом, а Јокић и Мареј то јесу. Невероватан су тандем и сјајно одговарају један другоме. Један од њих може постићи поене на разне начине, а други може укључи цео тим у утакмицу“, истакао је Сполстра.
Додаје да су играчи Денвера физички боље одиграли трећу утакмицу финала. „Они су нас просто угурали у рекет. Нису ни морали да шутирају тројке и да шире терен. Физички смо потучени, изгубили смо лопте које су 50:50, лопте у ваздуху, лопте на паркету. А када губимо те ствари, онда губимо и наш тимски идентитет. То онда утиче на остатак утакмице. Није ово никакав изговор. Већ смо више пута показали да можемо да побеђујемо на различите начине“, закључио је Сполстра.
FK Crvena zvezda postavlja najmoderniju hibridnu podlogu u Evropi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сполстра: Физички смо потучени, просто су нас угурали у рекет се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.