Чучковић: Сва градилишта завршавамо у рекордном року

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jun.2023, 09:05

Чучковић: Сва градилишта завршавамо у рекордном року

Радови на редовном одржавању Улице Омладинских бригада на Новом Београду биће завршени у уторак, 13. јуна, а још сутра ће бити обустављен саобраћај у десној коловозној траци у смеру ка улици Јурија Гагарина, када се машине селе у супротни смер ка Општини Нови Београд. Фото: Танјуг/Тара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић “Као што смо и обећали. Рехабилитоваћемо 400 главних саобраћајница у Београду и свим приградским насељима. Једна од жила куцавица на Новом Београду је улица Омладинских бригада. Завршићемо данас носећи слој саобраћајнице у Омладинских бригада. Овом саобраћајницом иде 11 линија јавног градског превоза и јако је важно да она буде урађена у два слоја, да буде квалитетна и постојана у наредним деценијама као што је била у претходном периоду, рекао је за Танјуг градски менаџер Мирослав Чучковић.
Према његовим речима, данас и сутра ће бити завршен смер ка Јурија Гагарина, а после тога ће бити урађен супротан смер.
“Преко Булевара Арсенија Чарнојевића и преко улице Шпанских бораца направили смо низ бај пасева. Од сутра почињемо да радимо потез ка Општини Нови Београд и до уторка ћемо га завршити“, рекао је он и додао да би евентуелни пљускови делимично могли да омету те радове.
„Идемо део по део и сва градилишта завршавамо у рекордном року. Улица Николе Добровића је везивала Тоштин бунар и комплетан Нови Београд са Бежанијом. И знате да је имала две траке. Градоначелник је дао налог да се свуда где је то могуће уради проширење. Тренутно је актуелно ово у Булевару Зорана Ђинђића, пробијање нове саобраћајнице. Имамо изградњу нових трака у Вишњичкој улици. Сада је почео да се ради потез од Војводе Мицка према Богословији и управо то се ради и у Николе Добровића. Проширује се та саобраћајница. Имаће пуни профил као и Хероји са Кошара који се уливају у њу, тако да неће бити уско грло за брзо долажење и одлажење са Бежанијске косе. Те радове ћемо завршити у року од месец дана и такође ће поред бити и пешачка стаза”, рекао је Чучковић.
„Pošta Srbije“ – lider u ovom delu Jugoistočne Evrope

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Чучковић: Сва градилишта завршавамо у рекордном року се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.