Зашто би у фрижидеру увек требало да држимо ово?

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jun.2023, 09:01

Зашто би у фрижидеру увек требало да држимо ово?

У фрижидеру се углавном налази најразноврснија храна. Од меса, млека и млечних производа, преко јаја, лука и разних течности. Све ове намирнице могу да испуштају различите мирисе, па може да се догоди да унутрашњост фрижидера почне непријатно да мирише. Фото: Pexels/Andrea Piacquadio Ипак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наше баке су имале решење и за овај проблем, а користиле су старе новине.
Добро сте прочитали – новине. Иако је фрижидер последње место на којем бисте помислили да би новине требало да се нађу, овај трик, ипак, ради посао.
У чему је ствар? Врло је једноставно – влажне новине делују као апсорбер мириса, па би, уколико се у вашем фрижидеру осећају мириси, требало да у њега ставите неколико мокрих, умотаих листова новина. Проблем би, након десетак сати, требало да нестане.
Да бисте извукли максималан учинак овог трика, поновите га с времена на време.
Такође, уколико у фрижидер ставите суве новине, оне ће помоћи да се уклони вишак влаге.
Kako kuvati savršenu kašu za doručak od griza bez grudvica

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зашто би у фрижидеру увек требало да држимо ово? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.