Торонто жели да доведе Јасикевичијуса?

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 11:00

Торонто жели да доведе Јасикевичијуса?

Литвански стручњак Шарунас Јасикевичијус један је од кандидата за главног тренера кошаркаша Торонта, преноси Баскетњуз. Фото: Танјуг/AP Photo/Jacob Kupferman Литвански стручњак је већ довођен у везу са Торонтом 2018. године када је био кандидат за тренера али се тада канадски тим одлучио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да потпише Ника Нурса.
Уз Јасикевичијуса као један од кандидата се помиње Серђо Скариоло који је по писању шпанских медија ипак ближи клупи Реала. Јасикевичијус ће по писању шпанских медија можда водити каталонски клуб и наредне сезоне, јер је пристао на знатно смањење плате.
Meloun: Nismo želeli da dođu kod nas i da nam oduzmu domaći teren

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Торонто жели да доведе Јасикевичијуса? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.