Мелоун: Нисмо желели да дођу код нас и да нам одузму домаћи терен

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 10:46

Мелоун: Нисмо желели да дођу код нас и да нам одузму домаћи терен

Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун изјавио је након утакмице са Мајамијем да његов тим није желео да им противник победом одузме домаћи терен, преноси НБА ТВ. Фото: Танјуг/AP Photo/Jack Dempsey Денвер нагетси, предвођени Николом Јокићем који је уписао нови трипл-дабл, савладали су екипу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Мајами хита 104:93 у првој утакмици великог финала НБА лиге.
Јокић је поново био најболји кошаркаш свог тима остваривши нови, 9. трипл-дабл у плеј-офу и постао је први центар у историји који је уписао 14 асистенција у једној утакмици финала. „Подсетио сам играче, ако случајно нису знали, да је Мајами у првој утакмици серије у гостима победио Милвоки у првој рунди, затим Њујорк у другом колу и на крају Бостон у финалу Источне конференције. Нисмо желели да дођу код нас и да нам одузму домаћи терен“, истакао је Мелоун.
Осврнуо се потом на игру Николе Јокића и Ерона Гордона.
„У томе је лепота Николиног стила игре. Ја сам давно то научио. Одбрана противника ће ти рећи шта да радиш, а Никола никада не форсира. Ако ће да га чувају агресивно, он има решење, имао је 10 асистенција на полувремену. У том случају ће да вас разбије. Морате да користите предности које вам се нуде. Осим тога, Ерон је био сјајан када је у питању чување квалитетног играча као што је Џими Батлер. Ерон за нас ради прљаве послове, али често не добија поштовање које заслужује“, истакао је Мелоун.
Denver poveo u finalu NBA, tripl-dabl Nikole Jokića

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мелоун: Нисмо желели да дођу код нас и да нам одузму домаћи терен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.