Јефтино и природно: Покушајте да повећате волумен косе на један од два генијална начина

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jun.2023, 10:20

Јефтино и природно: Покушајте да повећате волумен косе на један од два генијална начина

Ако вам коса изгледа беживотно и без волумена, ово су трикови који би вам могли помоћи. Фото: Pexels/Bennie Lukas best Испирање косе пиринчаном водом коси даје природан волумен и сјај.
Маска од пиринчане воде омогућава да коса делује здраво и неговано. Потиче из Кине, и древан је начин >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неговања косе.
Кинескиње,наиме, одавно знају да пиринчана вода утиче на добар изглед и бујност косе.
Једноставну маску за косу можете сами направити.
Довољно је да пиринач одстоји у води десетак минута, а након тога се та вода остави да одстоји пар сати или током читаве ноћи.
При прању косе, потребно је прелити косу овом водом након наношења шампона. Затим косу треба почешљати од корена до врха и пустати пиринчану воду да делује.
Након пар минута воду можете испрати, а коса након тога делује чвршће, глатко и чисто. Такође, коса дуже остаје сјајна и пуна волумена.
Пиринчана вода садржи антиоксидансе који помажу коси да се брже и боље обнавља. Овај трик довољно је понављати једном недељно.
Koliko je novca potrebno za kupovinu kvalitetnog kofera i letnje garderobe?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јефтино и природно: Покушајте да повећате волумен косе на један од два генијална начина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.