Де Лаурентис потврдио: Спалети на крају сезоне одлази из Наполија

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 10:52

Де Лаурентис потврдио: Спалети на крају сезоне одлази из Наполија

Председник Наполија Аурелио де Лаурентис потврдио је да ће тренер фудбалског клуба из Напуља Лућано Спалети на крају сезоне напустити новог шампиона Серије А, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Medichini Спалети је преузео Наполи 2021. године, а ове сезоне је са клубом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из Напуља освојио титулу у Серији А.
„Спалети је слободан човек. Када вам неко каже да је дао све од себе и жели да узме годину одмора, исправно је пустити га. Уговор му је важио још годину дана, али желео је да оде. Шта сам могао да урадим? Толико тога нам је дао, захваљујем му“, рекао је Де Лаурентис.
Наполи коло пре краја шампионата у Серији А има 87 бодова, а у последњем колу у недељу играће на свом терену против Сампдорије. Спалети (64) је пре Наполија тренирао Интер, Рому, Зенит, Удинезе, Анкону, Венецију, Сампдорију и Емполи.
Sergej Milinković-Savić postigao dva gola za Lacio u pobedi nad Kremonezeom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Де Лаурентис потврдио: Спалети на крају сезоне одлази из Наполија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.