У Србији сутра облачно, местимично са кишом и пљусковима

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 10:50

У Србији сутра облачно, местимично са кишом и пљусковима

Према прогнози РХМЗ, у Србији ће сутра током дана бити променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, чешћим у другом делу дана. Фото: Градске инфо Локално се очекују и временске непогоде са градом и већом количином падавина.
Ветар слаб до умерен, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << североисточни и источни, у зони пљускова краткотрајно јак и олујни.
Најнижа температура од 12 до 16 степени, а највиша дневна од 22 до 25 степени.
У Београду сутра променљиво облацно и нестабилно, после подне са пљусковима и грмљавином, који у појединим деловима града могу бити изразенији уз локалну појаву града. Ветар слаб до умерен, северни, у зони пљускова кракотрајно јак.
Најнижа температура око 16 степени, а највиса дневна око 23 степена.
Zvečan: Četiri S i srpska trobojka na vozilima tzv. kosovske policije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра облачно, местимично са кишом и пљусковима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.