Путеви Србије: Измене режима саобраћаја

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 10:21

Путеви Србије: Измене режима саобраћаја

На ауто-путу Е-75, од петље Нови Бановци до петља Батајница, ка Новом Саду, због истражних радова за потребе рехабилитације пута, данас ће се, од 9 до 14 сати, саобраћај одвијати возном саобраћајном траком, док ће претицајна саобраћајна трака бити затворена за саобраћај, саопштило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Јавно предузеће „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/Vladimir_Fayl На путу од Меховог Крша до државне границе са Црном Гором, данас је, од 8:30 до 15:30, на снази је обуства саобраћаја због извођења асфалтерских радова.
На путу Оџаци – Ратково, кроз насељено место Ратково, од данас у 11 сати до 7. јуна, на снази ће бити обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута. Алтернативни путни правци су Оџаци-Бач и Бач-Ратково.
На путу Гајдобра – Челарево, због одржавања бициклистичке трке, данас од 11 до 19 сати биће обустављен саобраћај и одвијаће се сходно привременој саобраћајној сигнализацији.
На путу Кална – Јабучко Равниште, у близини Бабиног зуба, услед оштећења коловоза, од 25. маја хе на снази измена режима саобраћаја. Саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила.
На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне полиције у 7:30, на граничним прелазима у Републици Србији нема дужих задржавања за све категорије возила, истиче се у саопштењу.
Ambasada Rusije u Beogradu poziva Prištinu da odmah obustavi samovolju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путеви Србије: Измене режима саобраћаја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.