Песков: Руска влада предузима све могуће мере безбедности уочи Параде победе

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 20:36

Песков: Руска влада предузима све могуће мере безбедности уочи Параде победе

Руска влада предузима све могуће мере да осигура безбедност током Параде победе 9. маја, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков на телевизији Први канал. Фото: Wikimedia Commons/Пресс-служба Президента России „Предузимају се све неопходне мере да се осигура безбедност, посебно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << зато што ће паради присуствовати гости из иностранства, као и наш председник. У том циљу се ради све што је предвиђено законом“, рекао је он, преноси ТАСС.
Песков је оценио да природа кијевског режима захтева да Москва буде будна, као и да се поново потврђује да је руски председник Владимир Путин донео исправну одлуку да започне специјалну војну операцију у Украјини.
Vang Ji: Kina i Velika Britanija da se fokusiraju na međusobnu saradnju

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Руска влада предузима све могуће мере безбедности уочи Параде победе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.