Адвокат: Трамп мисли да може да се извуче

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 17:31

Адвокат: Трамп мисли да може да се извуче

Адвокат Елизабет Жан Керол (79), ауторке која је оптужила Доналда Трампа да ју је силовао, а потом и клеветао, рекла је данас пороти да речи бившег председника САД поводом опхођења према женама дају кредибилитет у случају Керол. Фото: Танјуг/AP Photo/Evan Vucci Током завршних речи на савезном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << суду у Менхетну адвокат Роберта Каплан подсетила је пороту на касету из 2005. године „Аксес Холивуд“, пуштеној током суђења, на којој се Трамп хвали како је зграбио жену „за полни орган“ и да „када си звезда, оне вас пусте да то урадите“.
„Он мисли да звезде попут њега могу да се извуку са тим. Мисли да и овог пута може да се извуче“, рекла је Каплан.
Адвокати Трампа ће изнети завршну реч касније у току дана.
Суђење је почело 25. априла, а Трамп је новинарима у Ирској раније рекао да ће „највероватније“ присуствовати суђењу.
Керол је поднела тужбу прошле године тврдећи да ју је силовао у свлачионици једне продавнице на Менхетну 1995. или 1996. године и да ју је клеветао негирајући да се ишта догодило.
Putin čestitao Dan pobede liderima ZND, narodima Gruzije, Moldavije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Адвокат: Трамп мисли да може да се извуче се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.