Свакодневна навика испијања кафе може вам помоћи да смршате

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 16:01

Свакодневна навика испијања кафе може вам помоћи да смршате

Свакодневна навика испијања кафе може вам помоћи да смршате, посебно у уклањању масних наслага са струка. Фото: Pixabay/PublicDomainPictures Кафа може да вам помогне ако желите да смршате, али кафа не би требало да замени оброке или ужину.
Једна шољица црне кафе око пет калорија, што је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << додатно чини идеалним пићем ако смо на одређеној дијети. За почетак, кафа вам може помоћи да се осећате сити, што значи да вам може помоћи да избегнете преједање или нездраве грицкалице. Такође вам даје енергију и убрзава ваш метаболизам.
Количина кофеина у кафи ће вам дати енергију и мотивисати вас за вежбање и остатак дана. Потребно је да се фокусирамо на квалитетан сан и да не треба претеривати са уносом кафе као изговором за недостатак енергије.
Треба избегавати кафу са адитивима као што су млеко и шећер, јер ће то успорити напредак у мршављењу. Чак и млеко од орашастих плодова, семенки и овсено млеко звучи као здравији избор ових дана, али је пуно шећера.
Ovo mogu biti prvi znaci da vašem organizmu nedostaju proteini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Свакодневна навика испијања кафе може вам помоћи да смршате се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.