Раднички преко Партизана жели до квалификација за Лигу шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 15:59

Раднички преко Партизана жели до квалификација за Лигу шампиона

Ватерполисти крагујевачког Радничког у уторак од 20 часова дочекују Партизан, на старту серије утакмица за треће место, које доноси пласман у квалификације за Лигу шампиона. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Немања Станојевић, репрезентативац Србије, истиче да екипа има велики >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мотив да освоји треће место.
„Незадовољни што се нисмо пласирали у финале, али и даље имамо великих такмичарских мотива, јер је борба за бронзу изузетно важна, поготово јер доноси учешће у квалификацијама за Лигу шампиона, што је јако битно за будућност нашег клуба. Покушаћемо да што пре заборавимо елиминацију од Звезде и да дамо све од себе да освојимо то треће место. Позвао бих и публику да нас подржи у што већем броју, јер је ово можда и најважнија утакмица у сезони, а свакако би могла да буде и последња на домаћем базену“, рекао је Станојевић, играч са највећим бројем наступа за Раднички.
Сва три овосезонска дуела припала су Радничком (17:11, 14:12, 12:9), међутим, „црно-бели“ су у доброј форми, што су показали између осталог и једним тријумфом у полуфиналној серији са Новим Београдом.
„Иако смо сва три пута ове сезоне добили Партизан, са њима никад није лако, а поготово не сада, кад се налазе у одличној форми. Доста су агресивни, играју брз ватерполо и физички су једна од најспремнијих екипа у лиги. Очекује нас физички јако захтевна утакмица, али ако одиграмо онако како умемо, сигурно је да ћемо успети да изађемо из базена као победници“, закључио је Станојевић.
Улаз на утакмицу је бесплатан, а победник серије биће клуб који први стигне до две победе. Други меч играће се 16. маја у Београду, а евентуална мајсторица 19. у Крагујевцу.
Fudbalska reprezentacija Srbije zakazala prijateljsku utakmicu protiv Belgije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Раднички преко Партизана жели до квалификација за Лигу шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.