Ел Чирингито: Меси се све договорио са челницима Ал Хилала

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 15:51

Ел Чирингито: Меси се све договорио са челницима Ал Хилала

Капитен фудбалске репрезентације Аргентине Лео Меси напустиће на крају сезоне Пари Сен Жермен и појачаће саудијски Ал Хилал, објавила је телевизија „Ел Чирингито“ која тврди да има ексклузивне и поуздане информације. Фото: Танјуг/AP Photo/Kamran Jebreili Вест је објављена само два дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пошто је Ал Хилал поражен од Ураве у финалу Лиге шампиона Азије.
Меси (35) је прошле недеље био у посети Ријаду са породицом, због чега је кажњен од челника „светаца“, а „Ел Чирингито“ тврди да је баш тад дошло до договора две стране.
Освајач Мондијала са Аргентином имаће плату 300 милиона евра годишње, а наводно ће потписати двогодишњи уговор, плус бројне бонусе за освојене трофеје и голове.
Шпанска телевизија тврди да ће заједно са Месијем шампион Саудијске Арабије довести и његове дугогодишње саиграче из Барселоне, такође ветеране, Серхија Бускетса и Ђордија Албу, који на крају сезоне постају слободни играчи.
Уколико заиста пређе у најтрофејнији клуб Саудијске Арабије, Меси ће обновити ривалство са Кристијаном Роналдом који је почетком ове године појачао Ал Наср, вечитог градског ривала Ал Хилала.
Lesor: Možemo da pobedimo u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ел Чирингито: Меси се све договорио са челницима Ал Хилала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.