Путин честитао Дан победе лидерима ЗНД, народима Грузије, Молдавије

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 14:34

Путин честитао Дан победе лидерима ЗНД, народима Грузије, Молдавије

Дан уочи одржавања прославе поводом Дана победе 9. маја, када је нацистичка Немачка потписала капитулацију у Другом светском рату, председник Русије Владимир Путин послао је честитку лидерима Заједнице независних земаља. Фото: Танјуг/Mikhail Metzel, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP „Имамо моралну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обавезу да очувамо традицију пријатељства и обостране помоћи коју су нам у наслеђе оставили наши очеви и деде, да не дозволимо да се искривљује истина о Великом патриотском рату, као и оправдања нациста, њихових саучесника и данашњих идеолошких следбеника“, навео је Путин, пренео је ТАСС.
Путин је честитку послао лидерима Азербејџана, Јерменија, Белорусије, Казахстана, Киргистана, Таџикистана, Туркменистана, Узбекистана, Абхазије и Јужне Осетије. Кремљ је додао да је Путин послао поруку подршке свим ветеранима Великог патриотског рата и цивилима који су учествовали у Другом светском рату, пожелевши им здравље, срећу, благостање и дуг живот.
Украјина није поменута овог пута у поруци, додаје руска новинска агенција.
Ćin: SAD duboko da razmisli o osnosima sa Kinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин честитао Дан победе лидерима ЗНД, народима Грузије, Молдавије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.