Лесор: Можемо да победимо у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 14:31

Лесор: Можемо да победимо у Мадриду

Центар Партизана Матијас Лесор сматра да његова екипа може да победи „било кога на било ком терену“, па и трећи пут кошаркаше Реала у Мадриду, у среду од 21 час, у одлучујућем мечу четвртфиналне серије плеј-офа Евролиге. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović „Очекујем тешку утакмицу, играмо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за фајнал-фор, нисмо успели код куће да дођемо до те победе, али срећом имамо још једну шансу. Како да зауставимо Тавареса? Не могу да откривам план, али наћи ћемо начин да ограничемо његов допринос утакмици. Није лако играти против њега. Нећу да кажем да идемо тамо како ћемо их сигурно победити, само хоћемо да будемо онакви какви јесмо. Тако можемо да победимо било кога на било ком терену. Видећемо шта ће бити“, рекао је Лесор, а затим се осврнуо на повратак Кевина Пантера у тим после одрађена два меча суспензије.
„Пантер? Видећемо у петом мечу, не могу да предвидим, он је сјајан играч и наш лидер, може да погоди шутеве, тако да ће сигурно доста променити“, додао је центар из Француске. Бек „црно-белих“ Данте Екзум такође верује да ће екипи много значити повратак Пантера.
„Дуга је ово серија, била је успона и падова, водили смо 2:0 и знамо да је могуће да победимо. Кевин Пантер? Његова игра савршено одговара ономе што ми хоћемо да играмо кад они играју зону, кад може да шутира. Он је наш капитен и значајан је на терену“, рекао је Егзум и додао да не осећа притисак и сматра да је пред њим „уобичајена утакмица“.
Luković saopštio širi spisak kadeta na koje računa za Evropsko prvenstvo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лесор: Можемо да победимо у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.