Премијерки изнети предлози за побољшање положаја пољопривредника

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 14:09

Премијерки изнети предлози за побољшање положаја пољопривредника

Представници пољопривредних удружења данас су, на састанку са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић, изнели низ предлога који би, према њиховом виђењу, довео до побољшања положаја пољопривредника. Фото: Pixabay/hpgruesen Премијерка је, током разговора, нагласила да је веома >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << важно водити рачуна о домаћим произвођачима који имају подршку и разумевање своје државе, саопштила је владина прес служба.
Састанку на којем су анализирани досадашњи резултати у свим секторима пољопривреде, као и економски показатељи у тим областима, присуствовали су потпредседник Владе и министар финансија Синиша Мали и министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић.
Договорено је да се састанак у истом формату одржи и следеће недеље, када ће се, након обављених анализа и консултација, одлучивати о предлозима које су данас изнели пољопривредници, додаје се у саопштењу
Представници удружења били су саставу: Иницијативе за опстанак пољопривредника Србије, Наше млеко, Пољопривредни произвођачи Суботица, СТИГ, За спас и опстанак сточара западне Србије, Савез Удружења пољопривредника Баната, као и Произвођачи млека Шумадије и Поморавља.
Đedović: Energetska tranzicija i nezavisnost, dva glavna zadatka u energetici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Премијерки изнети предлози за побољшање положаја пољопривредника се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.