Нова услуга бечког аеродрома

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 11:27

Нова услуга бечког аеродрома

Путници на летовима аустријског авиопревозника Austrian Airlines од 12. априла 2023. године могу да користе услугу отпремања пртљага на аеродром један дан унапред. Фото: Wikimediacommons Ствари се предају на жељеној локацији дан пре лета, а добијају се назад када стигнете на одредиште, на траци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за пртљаг. Услуга је тренутно доступна само у Бечу и кошта од 26 евра у зависности од броја комада пртљага и локације за преузимање, а пријава се врши онлајн.
Кофери, спортска опрема или дечија колица се могу преузети код куће, у канцеларији или хотелској соби, а путници сутрадан настављају пут опуштеније без чекања за пријаву пртљага. Након предаје пртљаг се може пратити до уласка у авион.
Бечки аеродром и компанија Аустриан Аирлинес су обезбедили ову услугу у сарадњи са компанијом Airportr Technologies LTD која авиокомпанијама нуди технолошку платформу за интелигентна решења за пртљаг.
Program zapošljavanja starijih od 50 godina u Beču beleži uspeh

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нова услуга бечког аеродрома се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.