Јокић у Денвера уз рекорд каријере добио и техничку због инцидента, лактом одгурнуо навијача (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 10:21

Јокић у Денвера уз рекорд каријере добио и техничку због инцидента, лактом одгурнуо навијача (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвер Нагетса изгубили су четврти меч полуфиналне серије Западне конференције, Финикс је победио 129:124 и тако изједначио у серији, а меч је обележио инцидент у ком су учествовали Никола Јокић и власник Санса Мет Ишбија. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt York До инцидента је дошло >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кад је Јокић истргао лопту из руку власнику Санса Мету Ишбији и одгурнуо га, због чега је зарадио техничку грешку.

Јокић је покушао да одигра брз напад, али Ишбија га је у томе спречио, Јокић је реаговао, а због инцидента су се друштвене мреже усијале, навијачи два клуба су „заратили“ и сигурно је да Сансе чека узаврела атмосфера у Денверу у наредном мечу. Гостима није помогла ни фантастична партија Јокића и нови лични плеј-оф рекорд од 53 поена, уз шут из игре 20 од 30, а имао је Србин и четири скока и 11 асистенција, уз 6 изгубљених лопти. Осим Јокића, расположен је у Денверу био и Џамал Мареј са 28 поена, а по 11 су додали Ерон Гордон и Мајкл Портер џуниор.
Домаће су ка победи са по 36 поена предводили Девин Букер и Кевин Дурент, а важну улогу са 19 поена и четири тројке у последњој деоници имао је и Лендри Шемет.
Наредни меч серије играће се у Денверу, у ноћи између уторка и среде. У финале Запада пласираће се клуб који први стигне до четири победе.
Još jedno Jokićevo „prvi put u istoriji“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић у Денвера уз рекорд каријере добио и техничку због инцидента, лактом одгурнуо навијача (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.