Лајчак: Нацрт управљачког тима важна полазна тачка за предстојеће разговоре

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 10:14

Лајчак: Нацрт управљачког тима важна полазна тачка за предстојеће разговоре

Специјални представник ЕУ за дијалог Бреограда и Приштине Мирослав Лајчак изјавио је да нацрт статута Заједнице српских општина (ЗСО), који је представио Управљачки тим на састанку у Бриселу 2. маја, није коначан, али да је важна полазна тачка за предстојец́е разговоре на нивоу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << главних преговарача. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Лајчак је, сумирајући на Фејсбуку протеклу седмицу, навео да су стране на састанку у Бриселу предузеле важан и симболичан корак ка успостављању ЗСО.
Поздравио је прихватање декларације о несталим лицима и оценио да ће то не само помоћи њиховим породицама да пронађу мир већ и унапредити нормализацију односа Београда и Приштине.
Odalović: Imamo informacije o mogućoj lokaciji masovne grobnice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лајчак: Нацрт управљачког тима важна полазна тачка за предстојеће разговоре се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.