Федерер о повредама Новака и Рафе: Брутално је

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 09:32

Федерер о повредама Новака и Рафе: Брутално је

Роџер Федерер сматра да ће бити велика штета ако Рафаел Надал не буде могао да наступи на Ролан Гаросу. Фото: Танјуг/AP/Kin Cheung Швајцарац, који је прошле године подвукао црту испод фантастичне каријере, био је у недљу на трци Формуле 1 у Мајамију.
Тамо су га питали шта мисли о томе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што су његови највећи ривали у каријери последњих месеци имали проблема са повредама.
„Биће брутално ако Надала не буде у Паризу. Биће тежак ударац за тенис ако Рафа не буде тамо. И даље се надам да ће доћи. Видео сам да се повукао са Мастерса у Риму, тако да му желим све најбоље“, рекао је Федерер.
Ни светски број један, Новак Ђоковић, није играо на Мастерсу у Мадриду.
Новак се пожалио на повреду лакта на Српска опену и од тада га није било на терену.
„Очигледно је да ни Новак није играо тако много, тако да се надам да ће и он бити јак и да ће бити добро, а видим да долази и гомила младих момака. Пратићу све са великом пажњом“, обећао је Швајцарац.
Ролан Гарос почиње 28. маја и завршава се 11. јуна.
Alkaraz posle tri seta „slomio“ Štrufa i odbranio titulu na Mastersu u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Федерер о повредама Новака и Рафе: Брутално је се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.