Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 09:31

Саобраћај умереног интензитета

Саобраћај је јутрос умереног интензитета и нема задржавања на наплатним рампама, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС). Фото: Танјуг/Тара Радовановић Период лепог времена на кратко ће прекинути најављено наоблачење са могућом кишом.
Променљиве временске прилике појачавају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појаву одрона, на које се возачи упозоравају нарочито уколико се крећу деоницама поред Ибра, између Краљева и Рашке, кроз овчарско-кабларску клисуру, на ђердапској магистрали, али и на осталим путевима који пролазе кроз клисуре и усеке у источној и југоисточној Србији.
Mitropolit Joanikije upisao se u knjigu žalosti u Ambasadi Srbije u Crnoj Gori

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саобраћај умереног интензитета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.