Алкараз после три сета „сломио“ Штруфа и одбранио титулу на Мастерсу у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Maj.2023, 07:16

Алкараз после три сета „сломио“ Штруфа и одбранио титулу на Мастерсу у Мадриду

Млади шпански тенисер Карлос Алкараз одбранио је титулу на Мастерсу у Мадриду, пошто је вечерас у финалу савладао Немца Јана-Ленарда Штруфа 6:4, 3:6, 6:3. Фото: AP/Marta Lavandier

Алкараз је дошао до четврте титуле на Мастерсима, укупно 10. у каријере и прекинуо Штруфовову „бајку“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << с обзиром на то да је до финала стигао као „лаки лузер“ из квалификација.

Алкараз се овом титулом практично вратио на прво место АТП листе, сутра ће имати само пет бодова мање од Новака Ђоковића и биће довољно да се појави у Риму и претекне српског тенисера, који брани титулу у главном граду Италије.

Мастерс у Мадриду играо се за наградни фонд од 7.705.780 евра.
https://gradskeinfo.rs/lejkersi-ubedljivi-protiv-golden-stejta-za-vodjstvo-21-u-seriji-07-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз после три сета „сломио“ Штруфа и одбранио титулу на Мастерсу у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.