Меси: Кајем се због онога што сам учинио и прихватам сваку одлуку клуба

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 20:19

Меси: Кајем се због онога што сам учинио и прихватам сваку одлуку клуба

Фудбалер Париз Сен Жермена Лионел Меси објавио је на друштвеним мрежама да се извињава клубу и саиграчима због свог пута у Саудијску Арабију и да прихвата одлуку клуба да га суспендује. Фото: Танјуг/AP Photo/Kamran Jebreili Руководство Пари Сен Жермена суспендовало је на две недеље аргентинског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбалера Лионела Месија. Који је без дозволе клуба боравио у Саудијској Арабији.
Меси је прошлог викенда после пораза од Лоријена (1:3) у 33. колу француског првенства отпутовао у Саудијску Арабију, пренео је Танјуг.
„Здраво, снимио сам овај видео због свега што се догађа. Пре свега, извињавам се својим саиграчима и свим запосленима у клубу. Искрено, мислио сам да ћемо након утакмице имати слободан дан, као што смо имали протеклих недеља. Унапред сам договорио ово путовање у Саудијску Арабију и нисам могао да га откажем. Понављам, кајем се због онога што сам учинио и прихватам сваку одлуку”, истакао је Меси.
Mediji: Nejmar bi mogao na kraju sezone da nastavi karijeru u Njukaslu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Меси: Кајем се због онога што сам учинио и прихватам сваку одлуку клуба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.