Рафаел Надал због повреде пропушта и мастерс у Риму

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 20:04

Рафаел Надал због повреде пропушта и мастерс у Риму

Шпански тенисер Рафаел Надал саопштио је данас на друштвеним мрежама да одустаје од наступа на мастерсу у Риму, пошто се још није опоравио од повреде. Фото: Танјуг/AP/Mark Baker, File „Поздрав свима. Веома ми је жао што морам да саопштим да нећу играти у Риму. Сви знате колико ме боли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << то што ћу пропустити још један турнир који је обележио моју професионалну каријеру. Уз сву љубав италијанских навијача”, изјавио је Надал.
Он је због повреде пропустио турнире у Барселони, Монте Карлу и Мадриду.
„Упркос томе што сам приметио напредак последњих дана, било је много месеци током којих нисам могао да тренирам на високом нивоу. Процес адаптације тражи време и немам избора него да прихватим то и наставим да радим”, истакао је Надал.
Alkaraz u finalu turnira u Madridu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рафаел Надал због повреде пропушта и мастерс у Риму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.