Алкараз у финалу турнира у Мадриду

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 20:00

Алкараз у финалу турнира у Мадриду

Шпански тенисер Карлос Алкараз пласирао се данас у финале мастерса у Мадриду, пошто је у полуфиналу победио хрвата Борну Ћорића 2:0, по сетовима 6:4, 6:3. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Меч је трајао сат времена и 41 минут.Алкараз је до брејка у првом сету дошао у петом гему. Након тога је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сигурно сервирао за вођство у сетовима 1:0.
У другом сету Ћорић није пружио отпор као у првом и поред тога што је одузео сервис Шпанцу у четвртом гему.
Алкараз је са друге стране успео да у три гема брејкне ривала и тако победи у полуфиналу турнира. Шпанац ће у финалу играти са бољим из дуела немачког тенисера Јан-Ленард Штруфа и Руса Аслана Карацева.
Мастерс у Мадриду игра се за наградни фонд од 7.705.780 евра.
Štruf eliminisao Cicipasa i izborio polufinale mastersa u Madridu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алкараз у финалу турнира у Мадриду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.