Браун: Желимо да освојимо Евролигу

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 17:31

Браун: Желимо да освојимо Евролигу

Кошаркаш Макабија Лоренцо Браун изјавио је да је срећан у израелском клубу и да сви у тиму желе да освоје Евролигу, преноси Спортклуб. Фото: Градске инфо

Кошаркаши Макабија победили су синоћ у Тел Авиву екипу Монака резултатом 104:69 (17:24, 30:12, 32:17, 25:16) у четвртом мечу четвртфинала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << плеј-офа Евролиге.

Макаби је овим тријумфом стигао до 2:2 у серији, која се игра на три победе. Мајсторица ће бити одиграна деветог маја у Монаку.

„Веровао сам у своје саиграче, тимски рад је суштина свега. Изашли смо на терен и борили смо се, то нам је недостајало у трећој утакмици. Проток лопте је био знатно бољи и вршили смо притисак када смо играли одбрану. Не могу да преузмем заслуге, Вејд Болдвин је попут мене и даје велики допринос. Драго ми је што играмо заједно, тако се осећам у вези са свим саиграчима. Желимо да освојимо Евролигу“, истакао је некадашњи кошаркаш Црвене звезде.

https://gradskeinfo.rs/kosarkas-bajerna-vladimir-lucic-van-terena-do-kraja-sezone-zbog-povrede-sake-05-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Браун: Желимо да освојимо Евролигу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.