Кошаркаш Бајерна Владимир Лучић ван терена до краја сезоне због повреде шаке

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 17:01

Кошаркаш Бајерна Владимир Лучић ван терена до краја сезоне због повреде шаке

 Кошаркаш Бајерна и капитен репрезентације Србије Владимир Лучић одсуствоваће до краја сезоне због повреде шаке леве руке, саопштио је данас немачки клуб. Фото: Танјуг/Сава Радовановић
У саопштењу се наводи да ће Лучић морати да оперише шаку, али још није познато колико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће српски кошаркаш морати да паузира.

Бајерн је истакао да се Лучић повредио пре три недеље на утакмици Бундеслиге против Бамберга.

„Очекивало се да се Лучић врати на терен пре краја сезоне, али повреда је озбиљније природе и после консултације са специјалистима одлучено је да је неопходна операција“, саопштио је немачки клуб.

Бајерн је навео да ће бити ослабљен у плеј-офу Бундеслиге, пошто су ван терена Отело Хантер и Августин Рабит.

Бајерн се налази на трећем месту на табели Бундеслиге, а последњи меч у регуларном делу сезоне одиграће у недељу против Олденбурга.

https://gradskeinfo.rs/fss-u-utorak-zreb-polufinala-kupa-srbije-05-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Бајерна Владимир Лучић ван терена до краја сезоне због повреде шаке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.