Два укусна чаја који подстичу метаболизам и отклањају надимање

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 17:00

Два укусна чаја који подстичу метаболизам и отклањају надимање

Да бисте се ослободили вишка воде у организму и убрзали мршављење, припремите два укусна чаја који чисте крв и организам од токсина, подстичу метаболизам и отклањају надимање. Фото: PrtSc/mirkostoedter Чај од корена маслачка:
Маслачак (Таракацум оффицинале) је бесплатна суперхрана, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а чај од његовог корена побољшава варење, чисти јетру, подстиче знојење, уклања токсичне материје из крви и тела, чисти слузокожу дисајних органа и снижава холестерол.
Припрема: У млаку воду ставите кашичицу уситњеног осушеног корена маслачка. Загрејати до кључања, па кувати још 10 минута. На крају, процедите.
Чај од коморача
Стотинама година познато је да је коморач савезник витке линије. Семе, листове и корене коморача често користе у пићима и напитцима они који су се угојили да би излечили недостатак лакоће и постали суви и виткији, писао је енглески ботаничар Вилијам Колс још 1657. године. Чај од коморача подстиче метаболизам, излучивање вишка течности и токсина. Такође побољшава перисталтику црева, смањује осећај глади и елиминише затвор и надимање.
Припрема: У литар вреле воде додајте 4 кашичице семена коморача и кувајте 5 минута. Уклоните са ватре, поклопите и оставите да одстоји 15 минута. Пијте чај по вашем избору два до три пута дневно.
Namirnice koje nikada ne smete da podgrevate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Два укусна чаја који подстичу метаболизам и отклањају надимање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.