Мајски програм ИК „Прометеј“

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 16:28

Мајски програм ИК „Прометеј“

Издавачка кућа „Прометеј“ доноси програм за мај месец у коме се очекује изложба о животу Нађе и Стива Тешића, као представљање књиге Роузи Ноулс. Фото: ИК Прометеј Прометеј и „Грли мама“ представљају књигу Роузи Ноулс. Представљање књиге ће се одржати у среду, 10. маја, са почетком >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у 18 сати у дворишту Издавачке куће Прометеј.
Европску недељу ношења беба у носиљкама и марамама Прометеј обележава објављивањем прве књиге у новој Прометејевој едицији „Зашто је важно“.
О важности контакта у најранијем развоју детета говориће Исидора Косић, саветница за ношење, а посетиоци ће имати прилику да испробају носиљке као и да добију одговоре на неке од најчешћих недоумица.
Изложба о животу Нађе и Стива Тешића и промоција књиге „Бунтовница у сенци“ Фото: ИК Прометеј У среду, 10. маја, у 19 часова, у галерији Издавачке куће Прометеј одржаће се вече посвећено животу и раду Нађе Тешић и Стива Тешића.
Нађа Тешић била је америчка књижевница рођена у Ужицу, али дубоко везана за село свог оца Радише Тешића, за Солотушу и Рачу, где је провела, како је често говорила, најлепше дане свог детињства.
О Нађи Тешић говориће Душица Мурић, Славица Гароња, уредница српског издања књиге Бунтовница у сенци, Радмила Настић, преводилац, као и Нађин дугогодишњи пријатељ, новинар и публициста Зоран Јеремић. Документарну изложбу о животу Нађе Тешић посетиоци ће моћи да погледају у Прометејевој галерији до краја маја.
Manifestacija „Muzeji za 10“ od 13. do 19. maja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајски програм ИК „Прометеј“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.