Уочи меча Ливерпул – Брентфорд биће интонирана химна поводом крунисања Чарлса

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Maj.2023, 14:10

Уочи меча Ливерпул – Брентфорд биће интонирана химна поводом крунисања Чарлса

Фудбалски клуб Ливерпул саопштио је данас да ће уочи меча 35. кола Премијер лиге против Брентфорда на Енфилду бити интонирана химна „Боже чувај краља“ упркос томе што неки навијачи о томе имају „чврсте ставове“, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Scott Heppell Ливерпул је навео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да се прикључио осталим клубовима из Премијер лиге на чијим ће стадионима уочи утакмица бити интонирана химна, поводом сутрашњег крунисања британског краља Чарлса Трећег.
Утакмица између Ливерпула и Брентфорда биће одиграна сутра од 18.30 сати. „Пре почетка утакмице, уважавајући захтев Премијер лиге да се обележи крунисање, играчи и судије окупиће се на центру терена када буде интонирана химна. То је наравно лични избор како ће они који буду били на Енфилду обележити ову прилику и знамо да неки навијачи имају чврст став о томе“, наводи се у саопштењу Ливерпула.
Mediji: Mesi pristao da pređe u Barselonu za godišnju platu od 10 miliona evra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Уочи меча Ливерпул – Брентфорд биће интонирана химна поводом крунисања Чарлса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.